And the winner is ...

De laureaten van de finales van de wetenschappelijke wedstrijden 2018


Resultaten van de finale van de wetenschappelijke wedstrijd 1ste graad

Op de eerste plaats eindigde Rhea Deleux met haar uiteenzetting over genetische modificatie. De tweede plaats was voor Clara Persyn met een werk over suiker.  Als derde eindigden Orélie Boddin en Hanne Dezaeyer met hun uiteenzetting over de boom. Op de vierde plaats eindigden Lina Maes, Romy Ijbema en Roxanne Caerts met hun stuk over endomytriose. En de laatste finaleplaats was voor Jana Thys met haar werk met als titel "De aarde is niet alleen in het heelal".

Wij wensen alle laureaten proficiat met de behaalde resultaten!


Resultaten van de finale van de wetenschappelijke wedstrijd 2de en 3de graad

Op de eerste plaats eindigden Laura Couckuyt en Reine Pinxten met hun werk "Tattoos, ink about it". De tweede plaats was voor Toufik Hammuti met zijn uiteenzetting over koetjes en CRISPR. Een mooie derde plaats werd behaald door Fahima Wasefi met haar werk "De fysica van een achtbaan met één looping". James De Backer, Jef Heulens en Margo De Baets wonnen de vierder plaats met hun werk "Hoe kan ik mijn reflexen verbeteren". De vijfde plaats ging naar Laura Cornelis met haar werk "Fysisch verantwoord de piste af".

Proficiat met jullie behaalde resultaten!


Beste derde en vierde jaars

De prijs voor beste 3de jaar ging dit jaar naar Maximiliaan Sobri met zijn werk "Hoe nemen telescopen planeten waar?" en de prijs voor beste vierde jaars ging naar Josephine Buchta en Stefanie Streefland voor hun uiteenzetting "Science trip: let's talk about DRUGS".

Ook aan hun onze felicitaties voor de geleverde prestaties. 

i watchers border online

Ken jij onze Innovation Watchers al? Wil je op de hoogte blijven van het nieuws op wetenschappelijk vlak, volg dan onze I-watchers op de voet !

Is NeW ook jouw jeugdbeweging? Bestel dan nu je pull of T-shirt, altijd leuk op uitstap of kamp!

Bestel nu!

p proef

Wetenschap doen ...

STEM site

© 2018 Natuur en Wetenchap vzw All Rights Reserved.