logoprofessor talles rechts
Onze leuke workshops

Natuur en Wetenschap biedt ook een gamma van workshops aan rond de thema's natuur, wetenschap en diversiteit. Ben je op zoek naar een leuke budgetvriendelijke activiteit voor je afdeling, klas of vereniging? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Onze leuke workshops

Heb jij ook kampkriebels?

Jaarlijks organiseert Natuur en Wetenschap diverse kampen, in binnen- en buitenland, voor jongeren vanaf 8 jaar.

Onze toffe kampen!

Wordt ook Kadervormer

Ben je 15 jaar of ouder en wil je meehelpen bij onze activiteiten, uitstappen, workshops of kampen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse kadervorming.

Word jij onze supermoni?

 Ruimte-pakkie-an

ruimtepak

Een ruimtepak met Bluetooth-speakers ingebouwd in de muts en een bedieningspaneel op de mouw. De Nederlandse makers van het Spacelife Marsline Jacket hebben een fraaie filosofie over verleden-heden-toekomst en over technologische vooruitgang en over commerciële ruimtevaart – maar die hebben we eigenlijk met een half oog gelezen. Net zoals jij na de eerste zin gewoon al wist dat je hem wilde hebben, toch?

Vlieg naar www.spacelife.nl voor meer.


Controlekoning

Een universele remote controler, maar dan op steroïden. Dat is de Caavo. Hij bedient al je media-apparaten, van televisies via DVR-recorders en langs streamingdozen tot gamemachines. Maar hij maakt ook al hun opties toegankelijk, van playlists via menu’s en langs instellingen tot aanraadlijstjes. Je hebt nu echt nog maar één gadget nodig om urenlang Game of Thrones te koekeloeren. De beste afstandsbediening tot nu toe, met afstand.

Lees alles op één website: www.caavo.com


Cutecase

De Fravel is een reiskoffer – maar dan wel uit Japan. Dat betekent dat het gevaarte is voorzien van twee poezenoortjes, die zachtjes bewegen als jij de koffer meetrekt. Daarnaast zien de wieltjes eruit als pootjes én klopt er een lichtgevend hartje in de behuizing. Snap jij de aantrekkingskracht van deze World’s Cutest Suitcase niet? Dan behoor je tot een minderheid – want de Fravel haalde ruim 78.000 dollar op via Kickstarter… 

Bron: https://www.kijkmagazine.nl/tech/ruimtepak-bluetooth-gekke-reiskoffer/

 

i watchers border online

Ken jij onze Innovation Watchers al? Wil je op de hoogte blijven van het nieuws op wetenschappelijk vlak, volg dan onze I-watchers op de voet !

p proef

Is NeW ook jouw jeugdbeweging? Bestel dan nu je pull of T-shirt, altijd leuk op uitstap of kamp!

Bestel nu!

Wetenschap doen ...

STEM site