logoprofessor talles rechts
Onze leuke workshops

Natuur en Wetenschap biedt ook een gamma van workshops aan rond de thema's natuur, wetenschap en diversiteit. Ben je op zoek naar een leuke budgetvriendelijke activiteit voor je afdeling, klas of vereniging? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Onze leuke workshops

Heb jij ook kampkriebels?

Jaarlijks organiseert Natuur en Wetenschap diverse kampen, in binnen- en buitenland, voor jongeren vanaf 8 jaar.

Onze toffe kampen!

Wordt ook Kadervormer

Ben je 15 jaar of ouder en wil je meehelpen bij onze activiteiten, uitstappen, workshops of kampen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse kadervorming.

Word jij onze supermoni?

Léonie la Fontaine

Belgische Pioneer en Feministe Léonie la Fontaine: lid van de Belgische Liga voor de rechten van de vrouw, de Nationale Belgische Vrouwenraad en de Belgische Internationale Liga voor vrede en vrijheid van de vrouw was zij een echte strijdster voor de rechten van de vrouwen in België en internationaal. In 1909 zette zijn de Office central de documentation féminine op en creëerde in haar eigen huis een bibliotheek op voor de Liga voor vrouwenrechten. Zodat vrouwen zich konden informeren qua professionele keuzes. Helaas stierf zij in het jaar dat de vrouwen voor het allereerst mochten stemmen. Maar ze zal door alles wat zij heeft gedaan nooit vergeten worden.

bron: https://www.stannah.be/nieuws/internationale-vrouwendag/

i watchers border online

Ken jij onze Innovation Watchers al? Wil je op de hoogte blijven van het nieuws op wetenschappelijk vlak, volg dan onze I-watchers op de voet !

p proef

Is NeW ook jouw jeugdbeweging? Bestel dan nu je pull of T-shirt, altijd leuk op uitstap of kamp!

Bestel nu!

Wetenschap doen ...

STEM site