header ctb original
header gehackt original
header evc original

Onze Missie, Visie en Waarden

 

Installeer nu onze NeW op Zak app

voor Android en Apple

QR code NEW APP original

scan nu de QR -code

 
Kwallenwereld

Kwallenwereld

Praag heeft er met de opening van het kwallenmuseum in één klap tienduizend kwallen bij. Zoveel van deze glibberige, transparante dieren kan je zien in het gloednieuwe Svet medúz. Het museum is geheel gewijd aan deze sierlijke dieren die tegelijk enorm giftig kunnen zijn.

Je ziet er kwallen van heel klein tot groot en ook enkele zeer zeldzame exemplaren. In totaal telt het museum 38 aquaria die je, dankzij 3-D projecties, visuele effecten en bijzondere verlichtingselementen, het idee geven onder de zee te wandelen. Bezoekers kunnen de kwallen van heel dichtbij bekijken en meer over ze te weten komen.

Het museum ligt op het dak van het Arkady Pankrac winkelcentrum, net buiten het centrum van Praag. Jellyfish World is elke dag geopend van 9.00 tot 21.00 uur. Tickets kosten ongeveer 10 euro per persoon.

bron: https://weekend.knack.be/lifestyle/reizen/citytrips/praag-heeft-er-een-nieuwe-attractie-bij-het-grootste-kwallenaquarium-in-europa/article-news-1556789.html

 

i watchers border online

Ken jij onze Innovation Watchers al? Wil je op de hoogte blijven van het nieuws op wetenschappelijk vlak, volg dan onze I-watchers op de voet !

p proef

Wij zijn een erkende

STEM accademie

© 2024 Natuur en Wetenschap vzw All Rights Reserved. Voor vragen: webmaster@natuurenwetenschap.be