logoprofessor talles rechts

Onze leuke workshops

Natuur en Wetenschap biedt ook een gamma van workshops aan rond de thema's natuur, wetenschap en diversiteit. Ben je op zoek naar een leuke budgetvriendelijke activiteit voor je afdeling, klas of vereniging? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Onze leuke workshops

Heb jij ook kampkriebels?

Jaarlijks organiseert Natuur en Wetenschap diverse kampen, in binnen- en buitenland, voor jongeren vanaf 8 jaar.

Onze toffe kampen!

Wordt ook Kadervormer

Ben je 15 jaar of ouder en wil je meehelpen bij onze activiteiten, uitstappen, workshops of kampen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse kadervorming.

Word jij onze supermoni?

JoyJoy 2016

2016 05 19afficheJoyJoywonderland.125039

Zaterdag 25 juni 2016
Treed binnen in het kids only ‘Wonderland’ paradijs waar elfen, tovenaars en prinsessen je opwachten en laten genieten van al het magische! Tal van attracties, animaties, workshops en artiesten maken wonderland compleet.

Spectaculaire opening aan het abdijplein om 14.00 uur! De magiër opent de grote Abdijpoort en leidt je doorheen het magische pad met elfjes, prinsessen en feeën naar de wondere wereld van Joy Joy genaamd ‘Wonderland’.

Zondag 26 juni 2016
Het Joy Joy-Wonderlandschap wordt uitgebreid met unieke en spectaculaire attracties, animaties, springkastelen en tal van workshops. De speelplaats van KCST, Groenmarkt, het abdijplein en grasveld worden omgetoverd tot en één van de grootste openlucht kinderfestivals van Vlaanderen.

Natuur en Wetenschap zal op beide dagen aanwezig zijn met diverse leuke workshops!

Ketnet op bezoek bij WAUW! Wetenschap

ketnet 5 1 2016

Ketnet kwam vandaag op bezoek tijdens de start van onze theatertour WAUW! Wetenschap. 
Klik op de foto om de reportage te bekijken.