videoclip supervlieg

We hebben er weer een toffe activiteit opzitten. We hebben namelijk met enkele kinderen van de wijk een videoclip opgenomen. Eerst moesten we onze tongtattoo plaatsen. Een soort hostie met daarop de afbeelding van supervlieg. Die moesten we 3 tellen op onze tong houden en dan de hostie verwijderen. En voila onze tattoo was klaar. En het was nog lekker ook :-).

Daarna moesten we zelf aan de slag. We leerden hoe de videocamera werkte, waar je als regisseur op moeten letten, waar je als cameraman naar moet kijken, hoe het licht valt, of er geen storende elementen voorkomen en noem maar op. En dan kon het feest beginnen. We hebben geknutseld en versierd en de garage van Josee en het afdak omgetoverd tot een echte partytent.

Het werd een hele leuke namiddag, we hebben ons goed geamuseerd en zijn natuurlijk benieuwd naar het eindresultaat. Helaas moeten we wachten tot eind februari om de videoclip te zien.

Bekijk hier de foto`s van onze namiddag.

TV Limburg op bezoek

schilderswijk

Nieuws uit Toubacouta

  • Voetbaltruitjes

    Bruno Carota uit de Schilderswijk zorgde voor complete voetbaluitrustingen voor de plaatselijke voetbalploeg in Senegal.

  • Gift 250 euro

    Met onze gift van 250 euro werden 15 mangobomen gepland en zand en cement gekocht voor de fundamenten van het nieuwe klaslokaaltje.

Go to top