Installeer nu onze NeW op Zak app

voor Android en Apple

QR code NEW APP original

scan nu de QR -code

 
High-tech gadgets

High-tech gadgets

 Ruimte-pakkie-an

ruimtepak

Een ruimtepak met Bluetooth-speakers ingebouwd in de muts en een bedieningspaneel op de mouw. De Nederlandse makers van het Spacelife Marsline Jacket hebben een fraaie filosofie over verleden-heden-toekomst en over technologische vooruitgang en over commerciële ruimtevaart – maar die hebben we eigenlijk met een half oog gelezen. Net zoals jij na de eerste zin gewoon al wist dat je hem wilde hebben, toch?

Vlieg naar www.spacelife.nl voor meer.


Controlekoning

Een universele remote controler, maar dan op steroïden. Dat is de Caavo. Hij bedient al je media-apparaten, van televisies via DVR-recorders en langs streamingdozen tot gamemachines. Maar hij maakt ook al hun opties toegankelijk, van playlists via menu’s en langs instellingen tot aanraadlijstjes. Je hebt nu echt nog maar één gadget nodig om urenlang Game of Thrones te koekeloeren. De beste afstandsbediening tot nu toe, met afstand.

Lees alles op één website: www.caavo.com


Cutecase

De Fravel is een reiskoffer – maar dan wel uit Japan. Dat betekent dat het gevaarte is voorzien van twee poezenoortjes, die zachtjes bewegen als jij de koffer meetrekt. Daarnaast zien de wieltjes eruit als pootjes én klopt er een lichtgevend hartje in de behuizing. Snap jij de aantrekkingskracht van deze World’s Cutest Suitcase niet? Dan behoor je tot een minderheid – want de Fravel haalde ruim 78.000 dollar op via Kickstarter… 

Bron: https://www.kijkmagazine.nl/tech/ruimtepak-bluetooth-gekke-reiskoffer/

 

© 2024 Natuur en Wetenschap vzw All Rights Reserved. Voor vragen: webmaster@natuurenwetenschap.be