logoprofessor talles rechts
Onze leuke workshops

Natuur en Wetenschap biedt ook een gamma van workshops aan rond de thema's natuur, wetenschap en diversiteit. Ben je op zoek naar een leuke budgetvriendelijke activiteit voor je afdeling, klas of vereniging? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Onze leuke workshops

Heb jij ook kampkriebels?

Jaarlijks organiseert Natuur en Wetenschap diverse kampen, in binnen- en buitenland, voor jongeren vanaf 8 jaar.

Onze toffe kampen!

Wordt ook Kadervormer

Ben je 15 jaar of ouder en wil je meehelpen bij onze activiteiten, uitstappen, workshops of kampen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse kadervorming.

Word jij onze supermoni?

Veilinghuis Christie’s verkoopt voor de derde keer enkele belangrijke meteorieten. Sommige zijn zo oud 4,5 miljard jaar. Van drie tot en met tien mei kan iedereen bieden op de meteorieten. Er wordt geschat dat de prijzen zullen oplopen van 1.000 dollar tot 120.000 dollar. Meteorieten zijn overblijfselen van kometen, asteroïden of meteoroïden wanneer ze de atmosfeer van de aarde binnenkomen.

De waarde van een meteoriet is afhankelijk van vier dingen: de grootte, de vorm, de wetenschap en het verhaal van de meteoriet. De regel is: hoe groter de meteoriet, hoe meer hij waard is. Maar ook de vorm is van belang. Eén specifieke meteoriet is 4,56 miljard jaar oud. ‘Dat is bijna niet te vatten’, zegt James Hyslop, de verantwoordelijke voor de verkoop bij Christie’s. ‘Ik visualiseer me dat alsof de meteoriet een derde zo oud is als de tijd zelf.’

Interesse? Je kan bieden op de site van Christie's.

bron: http://www.standaard.be/cnt/dmf20170503_02863949

 

i watchers border online

Ken jij onze Innovation Watchers al? Wil je op de hoogte blijven van het nieuws op wetenschappelijk vlak, volg dan onze I-watchers op de voet !

p proef

Is NeW ook jouw jeugdbeweging? Bestel dan nu je pull of T-shirt, altijd leuk op uitstap of kamp!

Bestel nu!

Wetenschap doen ...

STEM site