Jij houdt van de natuur?

Jij wil wel eens vogelspinnen over je hand voelen kruipen? Waterbeestjes zoeken? Op trektocht in natuurparken? Schedels prepareren? In grotten rondkruipen? Oriëntatietochten maken? Roofvogels of vleermuizen van dichtbij leren kennen? Fossielen zoeken? Een handje toesteken bij natuurbeheerswerken?

Jij vindt wetenschappen best spannend? Wil jij ook eens glas graveren? Zelf papier recycleren? Toffe musea bezoeken? Naar sterren gluren in de sterrenwacht? Op bezoek in een historische stad? Meedoen aan archeologische opgravingen?

Jij wil (over)leven in de natuur? Droom je van dagenlange kanotochten? Of ben je uit op sensatie al raftend op een wilde rivier? Wil je echt wel eens de prehistorische mens uithangen? Hou je ervan bergtoppen te beklimmen? Wil je je één voelen met de natuur op meerdaagse trektochten? Hou je er van de cultuur en natuur van een land te ontdekken samen met een groep leeftijdsgenoten?....

Dan ben je bij Natuur en Wetenschap aan het juiste adres! Want bij ons kan je dit alles beleven.Tijdens een namiddagje workshoppen, mee op daguitstap of tijdens de vakantie op kamp!

Doe mee en word lid!

Lid worden van Natuur en Wetenschap vzw kost je slechts 8 euro per kalenderjaar. Daarvoor ben je verzekerd tijdens al de activiteiten en kampen. Bovendien ontvang je dan per jaar vier digitale tijdschriften met interessante clubnieuwtjes, activiteiten en wetenschappelijke achtergrondinformatie. Het lidgeld mag je storten op onze rekening BE74 0351 6422 7307 - BICcode: GEBA BE BB    

Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
Het lidgeld zorgt ervoor dat je tijdens activiteiten en kampen verzekerd bent. Daarnaast krijg je als lid vier maal per jaar het tijdschriftje Natuur!Lijk toegestuurd. Daarin staan alle clubnieuwtjes, wetenschappelijke artikels en een overzicht van onze activiteiten en kampen.

De persoonsgegevens die u aan Natuur en Wetenschap vzw verstrekt, worden desgevallend opgenomen in één of meerdere bestanden. Deze gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor de werking en het beleid van Natuur en Wetenschap vzw. Ieder heeft het recht om zijn persoonsgegevens in te zien en ze te laten verbeteren.

Gebruik het formulier hieronder om je in te schrijven.
*Vereiste informatie.
Persoonsgegevens
Voornaam * Vul hier je voornaam in
Naam * Vul hier je achternaam in
Adres * Vul hier je straatnaam huisnummer en eventueel bus in
Postcode en gemeente * Vul hier je postcode en Gemeente in
Geboortedatum * Vul hier je geboorte datum in
Telefoon * Vul hier je Telefoonnummer in
Fax Vul hier je Faxnummer in
Email * Vul hier je email adres in
Aanmelding als lid
Vorig Lidnummer (eventueel) Was  je al lid van NeW, vul dan hier je vorige lidnummer in
Ik stort op rekening 476-4324841-91 van Natuur en Wetenschap VZW * Lidgeld + verzekering: 8 Euro per jaar of 21 euro voor 3 jaar

Ben je nog minderjarig, vraag dan eerst toelating aan je ouders!

© 2021 Natuur en Wetenschap vzw All Rights Reserved. Voor vragen: webmaster@natuurenwetenschap.be