Annulatieregeling

Lees aub even onze voorwaarden met betrekking tot het annuleren van een kamp voor je een kamp boekt.

Ook adviseren we de deelnemers een annulatieverzekering af te sluiten ter dekking van het risico op annulatie van een kamp.

Annulatiekosten

Elke afzegging, waarvoor al een voorschot betaald is, gaat gepaard met een minimum van € 25,00 administratieve kosten. Indien de deelnemer die zich uitschrijft zelf voor een vervanger zorgt worden er enkel administratieve kosten aangerekend van € 25,00 plus eventuele overboekingskosten van vliegtickets.

Elke andere annulatie geeft aanleiding tot een minimum aan annulatiekosten:

  • van 3 tot 2 maanden voor de afreisdatum: € 25,00.
  • van 2 maanden tot 3 weken (21 dagen) voor de afreisdatum: 25% van de reiskosten, met een minimum van € 25,00.
  • van 20 dagen tot 14 dagen voor de afreisdatum: 50% van de reiskosten met een minimum van € 25,00.
  • van 13 dagen tot 8 dagen voor de afreisdatum: 75% van de reiskosten met een minimum van € 25,00.
  • minder dan 8 dagen voor de afreisdatum: 100% van de reiskosten.

Voor de bepaling van de datum geldt de postdatum!

Hoe annuleren?

De annulatie moet gericht worden aan het secretariaat van Natuur en Wetenschap VZW, Baalsebaan 287. 3128 Baal of secretariaat@natuurenwetenschap.be met duidelijke informatie over de uitschrijvende deelnemer en met vermelding van een geldige reden. Annulatie wegens slechte schoolresultaten accepteren wij bijvoorbeeld niet als geldige reden. Wat is voor ons dan wel een geldige reden? Een onverwachte opname in het ziekenhuis of een overlijden van een familielid (tot de tweede graad). Wij adviseren om een persoonlijke reis- en of annuleringsverzekering af te sluiten die mogelijks alle andere kosten ten gevolgen van een annulatie kunnen dekken. 

Nog even dit...

  • De Raad van Bestuur van Natuur en Wetenschap vzw houdt zich echter, te allen tijde, het recht voor om de annulatiekosten te verhogen indien zou blijken dat de reeds gemaakte kosten (vliegticket, boekingen van de overnachtingen, verplaatsingsonkosten, ...) hoger zouden uitvallen dan de annulatiekosten!
  • De Raad van Bestuur van Natuur en Wetenschap vzw behoudt zich te allen tijde het recht voor begeleiders te kiezen en het begeleidingsteam te wijzigen.
  • De Raad van Bestuur van Natuur en Wetenschap vzw behoudt zich te allen tijde het recht voor om het kamp, waarvoor u zich heeft ingeschreven, te annuleren indien hiervoor een gegronde rede is (te weinig inschrijvingen, ziekte begeleiders...). 
© 2024 Natuur en Wetenschap vzw All Rights Reserved. Voor vragen: webmaster@natuurenwetenschap.be