logoprofessor talles rechts

Onze leuke workshops

Natuur en Wetenschap biedt ook een gamma van workshops aan rond de thema's natuur, wetenschap en diversiteit. Ben je op zoek naar een leuke budgetvriendelijke activiteit voor je afdeling, klas of vereniging? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Onze leuke workshops

Heb jij ook kampkriebels?

Jaarlijks organiseert Natuur en Wetenschap diverse kampen, in binnen- en buitenland, voor jongeren vanaf 8 jaar.

Onze toffe kampen!

Wordt ook Kadervormer

Ben je 15 jaar of ouder en wil je meehelpen bij onze activiteiten, uitstappen, workshops of kampen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse kadervorming.

Word jij onze supermoni?

workshops 2016

 

Naast het gevarieerde aanbod aan activiteiten en kadervormingen, biedt Natuur en Wetenschap ook een gamma van workshops aan. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je afdeling, klas of vereniging, klik dan op een van de bovenstaande workshops om alle verdere informatie te lezen over de betreffende workshop.

Een workshop aanvragen kan door contact op te nemen met ons secretariaat of door het invullen van het gepaste workshop-aanvraagformulier rechtsboven.

Wij willen wel jullie aandacht vestigen op het feit dat wij met vrijwillige medewerkers werken en deze workshops enkel kunnen binnen de beschikbare tijd van onze vrijwillige lesgever. Hiervoor neem je dus best contact op met ons secretariaat op het nummer 016/53.73.75 of via secretariaat@natuurenwetenschap.be