logoprofessor talles rechts
Onze leuke workshops

Natuur en Wetenschap biedt ook een gamma van workshops aan rond de thema's natuur, wetenschap en diversiteit. Ben je op zoek naar een leuke budgetvriendelijke activiteit voor je afdeling, klas of vereniging? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Onze leuke workshops

Heb jij ook kampkriebels?

Jaarlijks organiseert Natuur en Wetenschap diverse kampen, in binnen- en buitenland, voor jongeren vanaf 8 jaar.

Onze toffe kampen!

Wordt ook Kadervormer

Ben je 15 jaar of ouder en wil je meehelpen bij onze activiteiten, uitstappen, workshops of kampen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse kadervorming.

Word jij onze supermoni?

Johanna van Constantinopel

Gravin van Vlaanderen en Henegouwen Johanna van Constantinopel: zij droeg deze titel van 1205 tot 1244 en was de oudste dochter van graaf Boudewijn IX van Vlaanderen en van Maria van Champagne die Keizerin van Constantinopel was. Johanna trouwde twee keer, haar eerste echtgenoot was de zoon van de Portugese koning, Ferrand van Portugal en haar tweede echtgenoot was Thomas van Savoye. Beide huwelijken bleven echter kinderloos, waardoor haar troon na haar dood naar haar zus Margaretha ging. Johanna was staat bekend als een wilskrachtige en vrome vrouw. Onder haar bewind ontstonden er vele abdijen en kloosters, ook gaf zij veel steun aan ziekenhuizen en leprozerieën. Tijdens haar bestuur nam de economische macht en welvaart van de Vlaamse steden beduidend toe. Een interessante vrouw zeker in een tijd waar er zeer weinig respect was voor vrouwen.

bron: https://www.stannah.be/nieuws/internationale-vrouwendag/

i watchers border online

Ken jij onze Innovation Watchers al? Wil je op de hoogte blijven van het nieuws op wetenschappelijk vlak, volg dan onze I-watchers op de voet !

p proef

Is NeW ook jouw jeugdbeweging? Bestel dan nu je pull of T-shirt, altijd leuk op uitstap of kamp!

Bestel nu!

Wetenschap doen ...

STEM site