Ben je geinterreseerd in hoe de aarde ontstaan is en hoe de evolutie gegaan is, beleef het buitengewone verhaal van evolutie in dit kosmische klikspel.
  Er was eens, meer dan 4,5 miljard jaar geleden, geen leven in het zonnestelsel. En dan, bijna in het knipperen van een oog op de geologische tijdschaal, veranderde alles. Diep in de oersoep op aarde leggen de organische verbindingen die zouden leiden tot de bescheiden oorsprong van het leven. Het enige wat je nodig hebt om dit epische evolutionistische spel te ontvouwen, ben jij.

  Ga naar de volgende fase van  de evolutie met elke klik. Verkrijg entropie om het volgende hoofdstuk van de evolutie van het leven te ontgrendelen. Ontdek wendingen en bochten die leidden tot de grote mijlpalen in de evolutie van het leven: het uitsterven van de dinosaurussen, de ontdekking van vuur, de industriële revolutie en meer. Zie hoofdstukken die nog moeten worden geschreven - een toekomstige evolutie voorbij de moderne tijd.

  Het epische verhaal van evolutie, technologie en menselijkheid is van jou om aan te boren. Het is een adembenemend evolutie-spel!  Geschiedenis en Biologie zijn nog nooit zo leuk geweest.

  Een science-evolutiegame waarin je het leven van een eencellig organisme upgradet naar meercellige organismen, vissen, reptielen, zoogdieren, apen, mensen en nog veel meer. Speel de evolutie van het leven op aarde, alles is verleden, heden en toekomst. Zal de mensheid de volgende fase van evolutie overleven?

   Te downloaden via: 


   

   

  Beste gebruiker, fijn dat je deze laatste versie van Wetenschap op Zak hebt gedownload.

  Nieuw in deze versie:

  • deze versie is realtime, je hebt altijd de laatste informatie
  • je kunt inloggen en een profiel maken 
  • als je ingelogd bent kan je je met 1 klik aanmelden voor een KV of Kamp
  • als er belangrijk nieuws is, kunnen we je een push bericht sturen
  • ...
  © 2020 Natuur en Wetenchap vzw All Rights Reserved.